Pályázatok

Kedvezményezett neve: Fitt Aktív Magyarország Korlátolt Felelőségű Társaság
Projekt címe: Munkahelyteremtés a Fitt Aktív Magyarország Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 3 264 320,-Ft
A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Vállalkozásunk a gyakornoki program keretében 1 fő, új alkalmazott felvételét valósította meg. Az új gyakornok Béres Anita, a betöltendő munkakör: eladó. A gyakornok korábbi munkahelyén már szerzett eladói tapasztalatot. Szőnyi Zsuzsa a vállalkozás ügyvezetője és egyik tulajdonosa a vállalati kapcsolattartó, aki végzettséggel és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kereskedelem területén, mentori feladatokat is ellát.

A projekt keretében a gyakornok foglalkoztatásán túl eszközbeszerzésre került sor. A beszerzett eszközök megkönnyítik a napi munkavégzést.

A létszám növekedést a vállalkozás növekedése igényelte. A megnövekedett forgalom a készletek bővítését is megköveteli. Lábbeli kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás raktárkészletének átláthatóságához nélkülözhetetlen a megfelelő polcrendszerkialakítása. A gyakornok munkavégzését megkönnyíti az új polcrendszer, melynek köszönhetően az áruk áttekinthetőbbek lesznek.

A projekt keretében beszerzésre kerülő informatikai eszköz is megkönnyíti a napi munkavégzést. A vállalkozás során ugyanis elengedhetetlen a számítógép használata, mivel a rendelkezésre álló anyagmennyiségről raktárkezelő program nyújt információt. A vállalkozás tulajdonában álló két számítógép esetében szükséges a megfelelő szoftver beszerzése.

A beszerzésre kerülő telefon a napi kapcsolattartást könnyíti meg.

A projekt kezdete: 2017. 04. 10.
A projekt fizikai befejezésének időpontja: 2018. 01. 11.
A projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2016-00360