Egyedi

Egyedi talpbetét készítéséhez foglaljon időpontot e-mailben vagy telefonon!

Megfelelően megválasztott egyedi talpbetéttel és cipővel testünk egyensúlyba kerülhet, ezáltal megelőzhetőek a test hosszútávú visszafordíthatatlan deformitásai. A már kialakult elváltozások okozta fájdalom is jelentősen csökkenthető.

Anyagösszetételt tekintve kapható:

Comfort technical material: Mindennapi használatra kifejlesztett, rezgéscsillapító, antibakteriális hab. Ez az alapanyag könnyű, a mozgásra jól reagáló párnázást és tartósságot biztosít, valaminthosszú időn át megőrzi rugalmasságát és formáját. Nyitott cellás szerkezete könnyen elszívja a láb izzadása során keletkező nedvességet.

Sport technical material:  Sportcélokra kifejlesztett, rezgéselnyelő, antibakteriális hab, melyet kifejezetten sportolási célra ajánlott sport fedőréteggel ruházunk fel. Ez az alapanyag könnyű, a mozgásra jól reagáló párnázást és tartósságot biztosít, valamint hosszú időn át megőrzi rugalmasságát és formáját. Nyitott cellás szerkezete könnyen elszívja a láb izzadása során keletkező nedvességet.

Az emberi láb lenyomata teljesen egyedi, akárcsak az ujjlenyomat. Egy átlagos sztenderd Talpbetét szerencsés esetben jó megoldás lehet, ha a talpunk boltozatai pont oda esnek, ahova a betét gyártója elhelyezte az alátámasztásokat. Erre azonban azért kicsi az esély, mert a legtöbb konfekció betét gyártója egy betéttel több lábméretet próbál lefedni. A sztenderd betétek nem számolnak a két lábunk különbözőségeivel sem. Tökéletes megoldást és a legideálisabb alá támasztást csak az egyedi mérés alapján gyártott talpbetétek jelenthetnek.