Batz talpbetét

Milyen cipőbe ajánljuk?

A Batz egyedi talpbetét megrendelésekor szükséges kiválasztani, hogy milyen típusú, milyen fazonú cipőben kívánja a talpbetétet használni. Az ideálisan a cipőbe illő talpbetétforma kiválasztásában szakértő segítséget nyújtunk a talpfelmérést követően. A legjobb választás érdekében érdemes magával hoznia a talpfelmérésre azokat a cipőket, amelyben a talpbetétet használni szeretné.

9 Féle fedőanyaggal

Az egyedi talpbetétek szín,- és fedőanyag választéka rendkívül változatos. A testsúlytól, a cipő jellegén keresztül, a talpbetét anyagáig mindent figyelembe veszünk, hogy a személyes panaszain segíteni tudjunk. Győri üzletünkben ingyenes talpfelméréssel és tanácsadással is kedveskedünk Önnek.

A Batz előnyei

Miért válassza a Batz egyedi talpbetéteket?

Életünk során több, mint 120 000 km-t gyalogolunk, a talpboltozataink megfelelő alátámasztásában és az elváltozások megelőzésében nagy segítség lehet a Batz egyedi talpbetét. A Batz egyedi talpbetét az egyedi talpnyomáskép alapján a legkorszerűbb technológiákkal, a legmodernebb anyagok felhasználásával készül. A üzletben történő számítógépes talpfelmérést avagy roppanóhabos méretvételt követően szakembereink a rendelkezésre álló információk (nyomáskép) alapján 3D szoftver program segítségével tervezik meg a személyre szóló egyedi talpbetétet.

  • Milyen panaszokra kínálunk megoldást?

    A Batz Manufaktúra számára az egyedi talpbetét készítés az egyik legfontosabb fegyver, a lúdtalp, a bokasüllyedés, a bütyök, a kalapácsujj, a sarkantyú, a sarokfájdalom és a térdfájdalom megelőzésére indított harcban.

  • Hogyan juthatok hozzá?

    A rendelés kizárólag üzletünkben, a már megtörtént ingyenes konzultáció, talpfelmérés és testreszabás után a helyszínen lehetséges.

  • Miért olyan megbízható?

    A Batz Hungary Kft. Magyarország és Közép-Európa egyik piacvezető komfort lábbeli gyártója. Szakembereink több mint 30 éve foglalkoznak lábbeli tervezéssel, gyártással. Egyedi eljárásainknak köszönhetően szigorúan ellenőrzött körülmények között, különleges minőségű termékeket gyártunk, forgalmazunk. Ezen termékkör szerves része a Batz egyedi talpbetét, mely egy speciális, egyedi felmérés alapján gyártott, egyedi igényeknek mindenben megfelelő talpbetét.