Berkemann

Kiváló minőségű alapanyagok, egészség és kényelem mindenek felett! – ezt tartja szem előtt a Berkemann 1885 óta. A Berkemann cipőit, papucsait világszerte több millióan, Magyarországon több 100.000-en viselik nap mint nap. A márka a német tradíciót és technológiát a magyarországi cipészmesterek szaktudásával és tapasztalatával ötvözte. Minden lábbeli hazánkban készül.

Anatómiai talpkiképzés minden modellben

Anatómiai talpkiképzésű cipőink és papucsaink a világ több mint negyven országában biztosítják vásárlóink kényelmes lépteit. Mire egy pár cipő elkészül, a gondos és szakértő kezek százhússzor érintik meg.

Többek között ez az egyik legfőbb biztosítéka annak, hogy vásárlóinknak mindig ugyanazt a megszokott, magas minőséget nyújthassuk.

A Berkemann ugyanis több mint lábbeli! Egy olyan orvostechnikai eszköz, ami nem csak a lépteinket könnyíti meg,
hanem egyben egészségünk őre is. Erről pedig az anatómiai talpkialakítás gondoskodik.

Ha a Berkemann lábbelik belső talprészén végighúzzuk a kezünket, úgy érezzük, olyan, mint egy domborzati térkép.
Ez nem más, mint az anatómiai talpkialakítás. A sarokágy a láb egyensúlyát biztosítja, a lábujjak alatti alátámasztás a gördülést segíti elő minden egyes lépésnél. A kettő közti domborulat pedig a haránt- és hosszboltozati emelő. A Berkemann anatómiai talpbetétjének domborzati felülete követi a helyes talptérképet. Ott nyújt alátámasztást, ahol arra szükség van.
Az anatómiai talpkialakítás minden Berkemann modell védjegye. Ettől válik olyan kényelmessé a lábbeli, hogy nem okoz gondot az sem, ha állómunkát végzünk benne, és kilométereket kell megtennünk, vagy órákon át kell ácsorognunk egy-egy hosszú munkanap során.

Ráadásul az anatómiai talpkialakítás lábunk egészségét is óvja. Megelőzi a lúdtalp kialakulását, illetve korrigálja a boltozat már meglévő süllyedését. Emellett pedig a harmincéves kor felett gyakran jelentkező lábközépi fájdalom egyik legjobb ellenszere. Ha olyan lábbelit keres, ami egész napra kényelmet nyújt, és ráadásul óvja léptei egészségét is, akkor válassza a 135 éves Berkemann modelljeit!

Női Papucsok

Női Szandálok

Női Félcipők

Női Balerina

Női Csizmák

Férfi Papucsok

Férfi Szandálok

Férfi Félcipők