Várlak Téged az Aktív Cipőben

Rólunk röviden

Szőnyi Zsuzsa vagyok, 2009-ben az MBT márkánál Spinalis termékmenedzserként indult el az izgalmakkal teli utam ebben a szakmában. Egy évvel később óriási lelkesedéssel nyitottam meg az üzletemet MBT márkaboltként, aminek termékpalettáját 2015-ben szélesítettük: elkezdtük más márkák (a legjobbakat a piacon!) gördülőtermékeinek a forgalmazása. Így született hát az Aktív cipő márka. 

Célom volt, hogy elérhetőbb áru termékeket is forgalmazzak, hiszen nem mindenki tudja megengedni magának a prémium aktív cipőket, ezért tovább bővítettük az üzlet portfólióját, és elkezdtünk egyedi talpbetétek készítésével is foglalkozni.

Folyamatosan nőttünk, behoztuk az üzletbe a csinosabb de kényelmes termékeket is, melyeket spanyol beszerzésből biztosítunk a mai napig.

Szakmai fejlődés

Mivel folyamatosan szerettem volna bővíteni a szaktudásomat a témában, ezért  2018-ban megszereztem a pedikűrös, 2019-ben pedig a gyógypedikűrös szakmát. Folyamatos szakirányú továbbképzéseken veszek részt azóta is, az Aktív Cipő szaküzletben ma jellemzően gyógypedikűrrel foglalkozom. Olyan problémákon segítek, mint a tyúkszem, benőtt köröm, bőrgombás láb, gombás köröm, szemölcskezelés, vadhús eltávolítás, frissítő lábmasszázs, stb…

Összességében büszkén szoktam azt hangoztatni, hogy ez több, mint egy egyszerű cipőbolt. Itt instruktorok dolgoznak, akik életviteli tanácsokkal is ellátják a látogatókat és számos problémára tudunk azonnali megoldást nyújtani.

Ez az üzlet lényegében egy LÁBSZERVÍZ, akinek problémája van a lábával, itt biztos és hatékony megoldást tudunk kínálni. A cipőkön túl további gyógyászati segédeszközöket is kínálunk szép számban illetve gyógy- és esztétikai pedikűrre is van lehetőség nálunk.

Miért lett Aktív Cipő az üzlet neve?

…mert megmozgatjuk, erősítjük a termékeinkkel a talpon lévő izmokat és ínszalagokat, aktivizálják a boltozat tartó izmokat, ezáltal egészséges statikát képezve a lábnak. De milyen is pontosan az egészséges statika? Akkor vagyunk ezen a fronton egészségesek, hogy ha meg van a 3 pontos alátámasztás: sarokpont, nagy lábujj alatti párna és a kis lábujj alatti párna. Ha szeretnél erről Te is meggyőződni, akkor várlak sok szeretettel az Árpád út 39.-be és segítek megválaszolni a kérdéseidet!