Waldläufer

A német WALDLAUFER kényelmi cipőmárka első osztályú minőséget, és kiváló ár/érték arányt biztosít. Gördülő talpú cipői Magyarországon gyógyászati segédeszköz igazolást kaptak. Minden modell kivehető talpbetéttel készül, mely higiéniai okokból nemcsak praktikus, de az egészségügyi okok miatt meg is térül. A talpbetétek aktív szén hozzá adásával készülnek, amely semlegesíti a  gombákat és baktériumokat. Saját ortopédiailag kialakított talpbetéttel is, használható minden termékünk.

Fájdalommentes járás íveltt talpú cipőben

A több, mint 60 éves múlttal rendelkező márka 3 különböző típust különböztetett meg a hosszú évtizedek gyártási tapasztalata alapján:

1. Orthotritt – az érzékeny lábaknak

Különösen az érzékenyebb lábúaknak ajánljuk, amelyek érzékenyek a nyomáspontokra, domborulatokra vagy deformációkra, például a hallux valgusra (bütyökre) vagy akár a kalapácsujjra, tyúkszemre. Akinek olyan cipőre van szükségük, amely képes alkalmazkodni a lábuk formájához. Az Orthotritt modellek felső anyagai rugalmasak, így könnyen felveszik a láb egyedi formáját, ezzel biztosítva a kényelmes, egészséges cipőviselést. A felsőrész anyaga lehet szintetikus s akár sztrecs bőr is.

2. Dynamic - a tökéletes lábbeli az aktív napokra

A hatékony billenő talp különbözteti meg a többi típustól: annyira rugalmas, hogy természetes áramlású ringató mozgást tapasztalunk a viselése közben. Ez nem mindennapi kényelmet és biztonságot ad a lábunknak, mindeközben pedig a bokát is támogatja. Lendületet ad a lépésnek, s láb kevésbé fárad el.

3. Mydeer – ultrakönnyű szarvasbőrből

Feltűnően puha és gyengéd, ugyanakkor stabil. A Waldläufer MyDeer sorozat cipői valódi szarvasbőrből készülnek. Ennek az anyagtípusnak a legfontosabb tulajdonsága a magas viselési kényelem, amelyet a sima és puha bőr textúra garantál. Kényeztesd magad a cipőd által, és válassz magadnak egy ultrakönnyű, ultrakényelmes Waldläufer cipőt.

A MyDeer sorozatot is úgy fejlesztették ki, hogy tökéletesen illeszkedjen minden lábformához. Könnyen lélegző lábbelik, ezért jelentősen csökkentik a láb izzadást, ami szintén biztosítja a kényelemérzetet.

Üzletünkben kapható
modellek

Női Papucsok

Női Szandál

Női Félcipő

Női Csizma

Férfi Szandálok

Férfi Félcipők

Férfi Csizmák