Aetrex talpbetét

Miért jó a 3D lábdiagnosztika?

A tökéletes illeszkedés megtalálásának legjobb módja. Kísérletezés nélkül segít, hogy azonal elérd a maximális kényelmet. Ha kipróbálod a 3D-s lábvizsgálatot, azonnal átfogó képet kapsz a lábfejedről és annak sajátosságairól.

3D lábdiagnosztika

Az Aetrex 3D lábszkennerei pontosan rögzítik a lábad összes adatát, beleértve a hosszát, szélességét, kerületét, a rüszt és a boltozat magasságát, nyomásadatait és meghatározza, hol hajlamos a talpad fájdalomra.

Talpbetét ajánlása

Az egyedi talpnyomás és 3D adataidat arra használjuk, hogy a lábadhoz legjobban illeszkedő talpbetétet ajánlhassuk számodra. A megfelelő Aetrex talpbetét segít kiegyenlíteni a túlzott nyomást, támogat a megfelelő alátámasztás elérésében, ezáltal megelőzve a sérülések kialakulását.

Az Aetrex előnyei

Miért az Aetrex Talpbetétek?

Lábfejeinket eredetileg úgy tervezték, hogy mezítláb járjunk puha, egyenetlen felületeken. Ma ez többnyire már rigid lábbelikben, kemény felületeken történik, ezért lábfejeink nem képesek elosztani a nyomást, ami pedig fájdalomhoz vezethet. Az Aetrex személyre szabott talpbetét segít az egyenletes terhelés kialakításában. Az optimális nyomáseloszlás kíméli a fokozottan igénybevett területeket, ezáltal pedig kényelmet teremt viselője számára séta vagy futás közben.

  • Stratégiailag elhelyezett láb-boltozat támasz:

    A speciális Aetrex boltozattámogatás, az egyedi kialakításának, helyzetének és magasságának köszönhetően az anatómiailag megfelelő helyre illeszkedik. Ennek köszönhetően mozgásszervi rendszerünket az alapoktól kezdve támogatja.

  • Csúcstechnológiás anyagok használata az Egészségedért:

    Az Aetrex személyre szabott talpbetét prémium, ütéselnyelő anyagokból készült, amelyek biztosítják a párnázást és alátámasztást, miközben óvják a lábak egészségét. A kollekció számos csúcstechnológiás anyagot ötvöz, mint például a modern memóriahab, a könnyű poliuretán vagy a különböző lassú regenerálódású habok, így biztosítva az egész napos kényelmet.

 

  • Egyensúly és biomechanikai hatékonyság:

    Az Aetrex talpbetétek egyik legfontosabb célja, hogy a lábfejet a természetes helyzethez a lehető legközelebb tartsák a járási folyamat során. A megfelelő egyensúly segít minimalizálni a túlpronációt, és csökkenti a talpi bőnye, a térd, a csípő és a hát túlzott igénybevételét.