Aetrex talpbetét

Miért jó a 3D lábdiagnosztika?

A tökéletes illeszkedés legjobb módja. Már az első próbálkozásra megfelelő illeszkedést és kényelmet kapsz. Ha kipróbálod a 3D-s lábvizsgálatot, azonnal átfogó képet kapsz a lábfejedről és annak sajátosságairól.

3D lábdiagnosztika

Az Aetrex 3D lábszkennerei a pontosan rögzítik a lábad legfontosabb adatait, beleértve a hosszát, szélességét, kerületét, a rüszt és a boltozat magasságát, nyomásadatait és meghatározza, hol hajlamos a talpad fájdalomra.

Cipő és talpbetét ajánlása

Az egyedi talpnyomás adataidat arra használjuk, hogy a lábadhoz legjobban illeszkedő talpbetétet ajánlhassuk számodra. A megfelelő Aetrex talpbetét segít kiegyenlíteni a túlzott nyomást, támogat a megfelelő alátámasztás elérésében, ezáltal megelőzve a sérülések kialakulását.

Az Aetrex előnyei

Miért az Aetrex Talpbetétek?

Lábfejeinket eredetileg úgy tervezték, hogy mezítláb járjunk puha, egyenetlen felületeken. Ma többnyire kemény felületeken járunk, és lábfejeink nem képesek egyenletesen elosztani a nyomást. Az Aetrex személyre szabott talpbetét segít elosztani a túlzott terhelést a fokozottan igénybevett területekről, így egyenletes nyomáseloszlást teremtve viselője számára séta vagy futás közben.

  • Stratégiailag elhelyezett láb-boltozat támasz:

    Az Aetrex egyedi boltozattámogatásának körvonala/kontúrja, helyzete és magassága anatómiailag a megfelelő helyre illeszkedik, hogy támogassa mozgásszervrendszerünket az alapoktól kezdve.

  • Csúcstechnológiás anyagok használata az Egészségedért:

    Az Aetrex személyre szabott talpbetét prémium, ütéselnyelő alkotórészekből készült, amely a test párnázását és támogatását szolgálja, miközben aktívan védi a lábat. A kollekció csúcstechnológiás, könnyű, modern anyagokat tartalmaz, mint például memóriahabok, poliuretánok és lassú regenerálódású habok.

 

  • Egyensúly és biomechanikai hatékonyság:

    Az Aetrex talpbetétek egyik legfontosabb célja, hogy a lábfejet a természetes helyzethez a lehető legközelebb tartsák a járási folyamat során. A megfelelő egyensúly segít minimalizálni a túlpronációt, és csökkenti a talpi bőnye, a térd, a csípő és a hát igénybevételét.